Βιογραφικό

Ο Χρήστος Μαντζουράτος, υπεύθυνος της λογιστικής εταιρείας "Χρήστος Μαντζουράτος και συνεργάτες", γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός λογιστή σε τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία στην Αθήνα.
Στη συνέχεια, το έτος 2000 μετεγράφη σε μεγάλο κατασκευαστικό όμιλο επιχειρήσεων, τον όμιλο "J&P ΕΛΛΑΣ ΑΤΕ - ΑΒΑΞ ΑΕ". Αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των κατασκευών, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με μεγάλη δραστηριότητα στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Εκεί εργάστηκε στον λογιστικό κλάδο για τρία έτη, μέχρι το έτος 2003.
Στην συνέχεια, από το 2003 έως και το 2005 εργάστηκε ως υπεύθυνος λογιστηρίου σε μια από τις εταιρείες του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Ο όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ αποτελεί τον κορυφαίο όμιλο επιχειρήσεων στον κλάδο της μεταλλουργίας με ηγετική παρουσία στην Ελληνική αγορά αλλα και με έντονη παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Ως προϊστάμενος λογιστηρίου αντιμετώπισε πλήθος ζητημάτων που αφορούσαν την συνολική και εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου της βιομηχανικής επιχείρησης.
Στο διάστημα 2004-2005 παράλληλα με την εργασία του έκανε μεταπτυχιακές σπουδές δύο ετών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο το Φορολογικό Δίκαιο (Φορολογία) (επαγγελματικός τίτλος σπουδών).
Ακολούθως εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος λογιστηριου σε μεγάλες επιχειρήσεις της αγοράς:
Το 2006 εργάστηκε στην εταιρεία AEGEAN OIL AE η οποία ασχολείται με την εμπορία πετρελαιοειδών και το 2006 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ("Wall Street").
To 2007 μετεγράφη στην εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ όπου και κατείχε υπεύθυνη θέση στην λογιστική λειτουργία της εταιρείας. Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ είναι μια σημαντική επιχείρηση στον κλάδο των τροφίμων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ασχολείται με την παραγωγή και την εμπορία τροφίμων και έχει σημαντικό μερίδιο στην Ελληνική αγορά αλλα και εξαγωγική δραστηριότητα.
Το 2008 εργάστηκε ως προϊστάμενος λογιστηρίου στην πολυεθνική επιχείρηση ADECCO HR A.E η οποία έχει ως αντικείμενο την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
Σε όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις στις οποίες κατείχε υπεύθυνη θέση, ασχολήθηκε με επιτυχία στους τομείς της λογιστικής και της φορολογίας.
Από το 2008 το λογιστικό γραφείο "Χρήστος Μαντζουράτος και συνεργάτες" λειτουργεί με ελεύθερη πελατεία καλύπτοντας τις ανάγκες πολλών επιχειρήσεων του εμπορίου, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας και του τομέα της παροχής υπηρεσιών.
Εξυπηρετεί πλήθος επιχειρήσεων και επαγγελματιών και έχει ως κύριο μέλημα την εκπλήρωση των λογιστικών και φορολογικών τους υποχρεώσεων με άριστο τρόπο, έγκαιρα, υπεύθυνα και σωστά, προς όφελος των επιχειρήσεων.
Ο Χρήστος Μαντζουράτος έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Proficiency).
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Έχει άδεια λογιστή φοροτεχνικού Α΄ τάξεως, την ανώτερη άδεια στο λογιστικό επάγγελμα.

Προσφορές

Λογιστικές και Φορολογικές Υπηρεσίες για επιχειρήσεις με βιβλία β΄κατηγορίας (εσόδων-εξόδων) χωρίς υπαλληλικό προσωπικό (χωρίς μισθοδοσία)

 

 • Ενημέρωση βιβλίου Εσόδων-Εξόδων
 • Αρχειοθέτηση παραστατικών
 • Μηνιαία αναλυτικά αποτελέσματα – εικόνα επιχείρησης  για ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος
 • Μηνιαίες υποχρεώσεις
 • Περιοδικές δηλώσεις  ΦΠΑ
 • Δήλωση  Φορολογίας  Εισοδήματος
 • Συγκεντρωτική Κατάσταση Πελατών-Προμηθευτών (Καταστάσεις ΚΕΠΥΟ)
 • Διεκπαιρεώσεις στην αρμόδια εφορία και ΟΑΕΕ
 • Ρυθμίσεις οφειλών στην εφορία και ΟΑΕΕ
 • Δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης ακινήτων Ε9 και εκτυπώσεις ΕΝΦΙΑ
 • Έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας
 • Συμβόλαια ενοικίασης ακινήτων μέσω Internet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εφορίας.

 

*Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Από 40 € / μήνα
Πρόσφατα Άρθρα